Caută rezultate pentru sintagma "la un depozit se aflau 60000 de kg de zahar.intr-o zi s-au trimis spre vanzare 287 de saci a cate 45 kg de zahar,iar a doua zi o cantitate cu 4516 kg mai mare. ce cantitate de zahar a ramas in depozit?"

1

Răspunsuri

2014-11-16T14:05:41+02:00
287*45=12915 kg zahar vandut prima zi
12915+4516=17431 kg zahar vandut adoua zi
60000-(12915+17431)=
60000-30346=29654kg ramase in depozit