Răspunsuri

2014-03-09T17:08:06+02:00
La prima ecuatie pui bara in dreapta si inmultesti cu 5 si o sa ai: x-6=3-5x. x+5x=3+6. O SA ai 6x=9. X va fi egal cu 2 supra 3. la a doua ecuatie ai invatat ca un produs e zero cand unul dintre factori e zero . atunci o sa ai : x-3=0 de unde x=3, dupa aia 2x-1=0 de unde x= 1 supra 2 si apoi x+4=0 rezulta x= -4. x apartine multimii solutiilor { -4, 1 supra 2, 3}. Ai inteles? mi-a facut placere sa te ajut. sunt profesoara de matematica!
In mare parte am inteles dar inca mai sunt in ceata