Cosmin a citit o carte cu 540 pagini .in prima zi a citit 128 pagini iar a doua zi de doua ori mai multe cate pagini i-au ramas de citit

2
nu are sens
acum are
scuze
1. Cate pagini a citit a doua zi? 128X2=256 2.Cate pagini i-au ramas de citit? 540-256= 284 pagini
raspuns 156

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-15T21:38:02+02:00
REZOLVARE:
540-128=412 pagini au mai ramas
128x2=256 pagini a citit in a 2 zi
412-256=156 pagini iau ramas de citit in a treia zi
RASPUNS:156 pagini

7 4 7
2014-11-15T21:38:07+02:00
128 de pagini a citit in a doua zi
128*2=256 pagini a citit in a doua zi
540-256-128=156 de pagini mai are de citit

da este cam nehotarata
nehotarata daca sus erai confuza si jos ai scris cred ca nu iesti hotarat ain ceva sa sti pana si eu cand zic ceva zic tot ca mai cam incurcat sus am crezut prima oara ca vrei sami scri raspunsul dar nu tu teai razgandit si am flost comfuza ori sa scriu ori nu deci alta data scrie doar odata ok
ca saitul asta nu este de zicnire si sa te ajuti la temele de acasa da
of iartama acum am vazut tu ai scris ca are sens si dupaia ca are iartama neam cerytatt ca chiori
:)))