Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-15T20:02:16+02:00
Intr-o zi Goe este dus de catre familia sa (mam'mare.tanti Mita si mamitica)la Bucuresti pentru nu a mai ramane repetent si anul acesta
Baiatul purta un frumos costum de marinel,iar sub captusala de la palarie era infimp cochet biletul de calatorie de catre tanti Mita.
Cand trenul ajunge, Goe ramane pe culoar cu barbatii.Goe scoate capul pe fereastra,iar un pasager ii spune sa nu mai scoata capul pe fereastra,dar acesta nu accepta sfatul,strambandu-se si jicnindul pe pasager.Baiatul scoate iar capul pe fereastra,iar cand se retrage capul ii era gol,palaria ii zburase impreuna cu biletul de avion.Cand controlorul vine sa verifice biletele doamnele sunt nevoite sa ii plateasca lui Goe un nou bilet si pe deaspupra si o amenda.
Goe isi pierde pentru un moment echilibrul,rasmandu-se cu nasul de usa cupeului.Acesta incepe sa urle,dar este repede consolat cu o bucata de ciocolata.
Doamnele se duc la locurile lor,vorbind intre ele,deodata vine vorba de baiat,iar acesta nu mai era,doamnele il cauta,crezand ca a cazut din tren,dar l-au gasit nu dupa mult timb,acesta era blocat in toaleta.Conductorul ii da drumul lui Goe.
Dupa aceasta intamplare,mam'mare hotaraste sa ramana cu Goe pentru a nu mai face si alte nazbatii.Deodata se aude semnalul de alarma, trenul se opreste,controlorul se duce in compartimentul de unde s-a auzit,dar faptasul nu a fost gasit deoarece mam'mare dormea in fundul cupeului cu puisorul in brate.
Trenul porneste,iar familia ajunge la Bucuresti cu o intarziere de cateva minute.

Sper ca te-am ajutat