Răspunsuri

2014-11-15T16:50:45+02:00
Baiatul,impreuna cu familia sa (mam'mare,tanti Mita si mamitica) au vrut sa ii faca baiatului oo surpriza,o calatorie la Bucuresti pentru a nu mai ramane repetent si anul acesta.
Goe este imbracat intr-un frumos costum de marinar,iar in captuseala palariei era infipt cochet de tanti Mita biletul de calatorie.Cand trenul soseste,Goe vrea sa ramana pe coridor cu barbatii si nu se duce in compartiment cu cele trei doamne.
Baiatul scoate capul pe fereastra,iar un pasager ii spune sa nu mai scoata capul pe fereastra,dar Goe nu ii ia in seama sfatul si ba din potriva se stramba la el si il insulta.Baiatul scoate iar capul pe fereastra,iar cand se retrage,capul ii era gol.Palaria ii zburase impreuna cu biletul de calatorie,iar cand controlorul vine sa verifice biletele,doamnele sunt nevoite sa plateasca un alt bilet si pe deasupra si o amenda.Goe isi pierde pentru un moment starea de echilibru si se loveste cu nasol de clanta usii,acesta incepand sa urle.Baiatul este repede consolat cu o bucata de ciocolata.Goe dispare , cele trei doamne il cauta,dar cu greu il gasesc,era in toaleta,se blocase,iar controlorul il elibereaza.
Goe a ramas sub supravegherea lui mam'mare care hotaraste sa ramana cu baiatul pe coridor.
Se aude semnalul de alarma,trenul opreste,controlorul se duce in compartimentul de unde se auzise semnalul de alarma,dar nu l-ai gasit pe faptas,pentru ca mam'mare dormea cu puisorul in brate in fundul cupeului.Trenul isi contunua drumul.
Intr-un final trenul ajunce la Bucuresti cu o intarziere de cateva minute,iar greselile lui Goe sunt repede iertate si uitate.

Sper ca te-am ajutat
1 5 1