Buna tuturor! Va rog sa m-a ajutati cu cerința următoare:
O cordeluta costa cât 2 agrafe si încă 2lei. CATI lei sau plătit pentru 4 cordelute si 5 agrafe,daca o agrafa se vinde cu trei lei?
Sa nu depasiti 4 întrebări ca imi cere doar cu 4 multumesc pentru înțelegere

2
Ms lilisor ca te uiti daca o știi cu întrebări... Ori cum îți multumesc
ai facut inmultirea?

Răspunsuri

2014-11-15T16:26:54+02:00
Agrafa=3lei\\Cordeluta=2*3+2=8lei\\4 *C+5*A=4*8+5*3=32+15=47lei
As dori rezolvare problemei daca se poate cu întrebări tr
Ca nu prea înțeleg ca sunt doar cls a-3-a si nu prea înțeleg si nu am făcut asa daca nu te superi
Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-15T16:55:25+02:00
1.Cat costa o cordeluta? 3+3+2=8 lei  2.Cat costa 4 cordelute? 8x4=32 3. Cat costa 5 agrafe? 3x5=15lei  4.Cat a platit? 32+15=47 lei