Dacă 4 pachete de biscuiți și 5 pachete de napolitane folosind în total suma de 19 lei. Știind ca pachetul de biscuiți costa 2.5 lei aflați care este prețul pachetului de napolitane. Ajutooooor

2

Răspunsuri

2014-11-15T15:42:28+02:00
2.5*4=10 lei costa in total biscuitii
19-10=9 lei costa in total napolitanele
9 : 5=1,8 costa un pachet cu napolitane
1 5 1
Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-15T15:43:05+02:00
4x2,5=10 lei costa biscuitii
19-10=9 lei costa napolitanele
9:5=1,8 lei costa o napolitana
1 5 1