Cantitatea de 1670 paini a fost vanduta la un magazin astfel:in prima zi u 115 paini mai putini decat a 2 a zi iar a 3 zi cu 155 paini mai putine decat in prima zi.cate paini sau vandut in fiecare din cele 3 zile?

2

Răspunsuri

2014-11-15T13:23:19+02:00
A+b+c=1670
a=b-115
c=a-155=b-115-155
b-115+b+b-115-155=1670
3b=1670+155+115+115
3b=2055
b=2055:3
b=685
a=b-115
a=685-115
a=570
c=a-155
c=570-155
c=415

570+685+415==1670
2014-11-15T13:24:34+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
A=nr paini vandute in prima zi
a+115=nr paini vandute in a 2-a zi
a-155=nr paini vandute in a 3-a zi
a+a+115+a-155 = 1670
3a=1670+40=1710
a=1710/3=570
a+115=570+115=685
a-155=570-155=415