Răspunsuri

2014-11-15T11:24:33+02:00
92min+1 h si 32 min
1,5h = 2h fara 10min
1h si 31 min=2 h fara 29 min
1 4 1
Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-15T11:24:50+02:00
1.     92*60=5520s
2.     60+31=91m=91*60=5460s
3.     1,5h 1h 30 min= 90m=90*60=5400s
2 5 2