Răspunsuri

2014-11-15T11:33:17+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Tinand cont de faptul ca 1 min=60 s,atunci
92 min=92*60=5520 s
1 h=60 min
60+31=91 min
91*60=5460 s
1,5 h=60+30=90 min
90*60=5400 s
1 5 1