Răspunsuri

2014-11-15T08:40:24+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Sare:Mama a pus prea multa sare in mancare .Ana sare pe trambulina. Toc: Mi.am pus ochelarii in toc . Maine ma duc sa imi cumpar niste pantofi cu toc . Toc! Toc! Toc! E cineva acasa? Luna: Luna viitoare este ziua mea. In aceasta seara este luna plina. Mai: In luna Mai este ziua mamei. Alin este mai destept decat mine.Poarta: El poarta niste ochelari de soare . Poarta castelului era din fier . Somn:Tata a pescuit un somn. Am avut un somn odihnitor. Lin: Linul are corpul gros. Sania aluneca lin. Par:Anca are cel mai lung par din clasa. Bunica a plantat un par in gradina.Pana: Lebada are pene frumoase. Am pierdut pana chitarii..
7 4 7
2014-11-15T08:41:46+02:00
Andrei sare la ora de sport . Mama a pus sara in mâncare . Lui Adina i s-a rupt un toc . Am schimbat tocul de la ușă . Intram in luna decembrie . Pe cer este luna plina . In mai sunt născut. Mai vreau mâncare . Andreea poarta un tricou roșu . Tata a deschis poarta. Trag un pui de somn. La rău am prins un somn. Sania aluneca lin. Când am fost sa pescuiesc am prins un lin. Am un par mătăsos . Am cules fructele din par. Am gasit o pana de gasca. Am taiat lemnele cu pana.
Comentariul a fost şters
crinutacrinuta nu ti se pare ca propozitiile de mia sus sunt mai mult copiate si nu gandite de tine, asta inseamna ca nu este munca ta