Vorbesc aici de proza fantastică!
Tema oglinzii este introspecția unui Ego ce se caută pe sine prin reflecție.
Etc., etc. Am dat doar câteva idei.
Eu sunt mare fan Eminescu. Dacă ar trăi, nici acum nu i-am face față inteligenței sale atât de creative! Mi-ar fi plăcut un dialog intre el și Einstein!!!
Einstein spunea, parafrazez, creativitatea și originalitatea sunt reperele inteligenței!

Răspunsuri

2014-11-15T03:50:38+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Să vorbim și despre iubire. Originalitatea temei iubirii eminesciene constă în faptul că în lirica sa, iubirea este idealul imposibil de atins de oameni, dar și de ființa Supremă care l-a creat pe om. Iubirea cere compromisuri (sacrificii), prin urmare sentimentul iubirii nu se va alătura niciodată în lirica eminesciana de fericire. De ce? Pentru că iubirea e sinonimă cu cunoașterea atotcuprinzătoare, deplină, totală, imposibil de atins. Vezi 'Luceafarul'.
Să vorbim și despre iubire. Originalitatea temei iubirii eminesciene constă în faptul că în lirica sa, iubirea este idealul imposibil de atins de oameni, dar și de ființa Supremă care l-a creat pe om. Iubirea cere compromisuri (sacrificii), prin urmare sentimentul iubirii nu se va alătura niciodată în lirica eminesciana de fericire. De ce? Pentru că iubirea e sinonimă cu cunoașterea atotcuprinzătoare, deplină, totală, imposibil de atins. Vezi 'Luceafarul'. sa nu uitin funta
Ce faci, Cristinynuca, ai copiat de la mine cu nerușinare?!
Crezi ca nu se vede după oră cine a scris primul?
haha ha