Răspunsuri

2014-11-14T19:53:49+02:00
Era odata un om foate zgarcit, care prin efort, munca si credite a reusit sa agoniseasca 300.000 de dolari. El avea cladiri si mosii si tot feluri de averi. Intr-o zi s-a decis ca ar dori ca un an sa se distreze si sa traisca linistit, si apoi se va hotari care-i va fi soarta.
Dar, in timp ce-si pregatea banii pentru aceasta vacanta, ingerul mortii a venit si i-a luat viata.
Zgarcitul a incercat prin orice mijloace sa il induplece pe inger sa-l mai lase sa traiasca, dar nu a avut nici un succes. Apoi, omul a spus: “Ingaduie-mi sa mai traisc 3 zile si iti voi da o treime din averile mele.”
Ingerul a refuzat si a incercat sa plece cu sufletul lui. Atunci, omul a spus: “Mai lasa-ma sa traiesc 2 zile si iti voi da 200.000 de dolari din economii .”
Dar ingerul nu-l asculta. Nu s-a induplecat nici cand omul i-a oferit toata averea sa pentru a primi in schimb o zi in plus pentru a trai. Atunci, omul zgarcit a spus: “Bine atunci, da-mi voie sa scriu macar ceva pe o hartie.” Vazand asa, ingerul i-a indeplinit aceasta ultima dorinta, iar omul a scris cu sangele sau: “Oameni buni, folositi-va viata facand bine. Nu veti cumpara nici macar o ora cu toata averea voastra agonisita cu atata truda. Aveti grija si pretuiti timpul atunci cand il aveti.”
2 5 2
2014-11-14T19:58:12+02:00
Era odata un om zgarcit . A venit cineva niste bani fiindca are o perioada mai grea. El insa a spus sa se duca si sa munceasca.Omul s-a dus la loto si a pariat 5 lei . I 1 min a avut 1000000 euro. Dintr-o data se aude in sat ca omului zgarcit i s-a ars casa.El vine si se roaga de el sa-i dea bani. Dar el nu.
Aste e o invatatura
2 3 2