Irina citeste o carte care are 296 de pagini .In prima zi citeste 36 de pagini ,a doua si a treia zi cate 50 de pagini pe zi ,iar restul ,in mod egal in 8 zile . Cate pagini are de citit in fiecare dintre 8 zile? urgentttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2
20 de pagini pe zi...
În cele 8 zile, evident
Și dacă facem diferența. ...36+100+160=296
multumesc
Pentru puțin.

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-14T17:11:25+02:00
296-36=260 pagini pentru a 2-a zi
260-50-50=160 de pagini pentru a 4-a zi
160:8=20
R: Cate 20 de pagini in cele 8 zile
2 4 2
2014-11-14T17:12:23+02:00
36+50=86( prima, a doua si a treia zi)
296-86=210 ( in 8 zile)
210:8= 26 rest 2 ii mai raman 2 pagini de citit 
CATE 50 de pagini adica 100 de pagini -_-
Aici. ..
Auci. ...