Răspunsuri

2014-11-14T15:42:01+02:00
Prietenii reprezintă persoanele cu care îți poți pierde timpul . Prietenii te ajută , te sfătuiesc , te fac să râzi . Prietenii au rolo de a-ți ocupa timpul și de ați creea amintiri frumoase cu aceștia . Pentru un adolescent prietenia reprezintă cel mai frumos sentiment .
La adolescenta incep multe schimbari si apar unele chestii care nu pot sa le dezvalue parintilor ci la unu-i prieten adevarat .Adolescenta devine mai preocupata de propria imagine si de pozitia sa in raport cu cei din jur (grup de prieteni , colegi de scoala )in acelasi timp , copilul adolescent tinde sa se indeparteze de parinti in incercarea de a fi independent si de a decide pentru el insusi , iar in acest timp prietenii sunt o mina de ajutor pentru adolescenti .
2014-11-14T15:44:33+02:00
Prietenii pentru un adolescent sunt foarte importanti.Il ajuta pe acesta sa duca o viata activa , nu numai in fata calculatorului.Ies in aer isi impartasesc idei,sentimente, fac schimb de opinii.Important este sa stim sa ne alegem prietenii.Merg impreuna la diverse activitati, evenimente.Pentru unii tineri a avea un prieten le da un sentiment de siguranta , cineva este acolo oricand si le asculta pasurile , durerile, trairile
2 5 2