Răspunsuri

2014-11-14T14:04:02+02:00
1 covrig = 0,60 lei
1 paine = 2*0,60 = 1,20 lei
4 covrigi = 0,60*4 = 2,4 lei
3 paini = 3,6

4 covrigi + 3 paini = 2,4+3,6 = 6 lei.
Sper ca ai inteles ! Succes.
2014-11-14T14:04:35+02:00
1.Cat costa o paine?
60+60=120 bani
2.Cat vor costa 4 covrigi?
4x60=240 bani
3.Cat vor costa 3 paini?
3x120=360 bani
4.Cati lei vor costa 4 covrigi si 3 paine in total?
240+360=600 bani
600 bani =6 lei

sau
1.Cat costa o paine?
60+60=120 bani=1 leu si 20 bani
2.Cat vor costa 4 covrigi?
4x60=240 bani=2 lei si 40 bani
3.Cat vor costa 3 paini?
3x120=360 bani =3 lei si 60 bani
4.Cati lei vor costa 4 covrigi si 3 paine in total?
240+360=600 bani=6 lei


Multumesc ..
nu stiam ce clasa esti ca sa scriu cu virgula sau fara
e bun asa