Se dau urmatoarele trasaturi fizice si morale:linistit, bataios, ambitios, cu nasul carn, ingrijit, haine curate, neglijent, cu ochi mari, nerabdator, sprancene arcuite, dezordonat, lenes, sifonat, ciufulit, intelegator, repezit, nasturi rupti, bland. a. alcatuiti doua portrete scurte folosind caracteristicile date mai sus. b.dati cate un titlu fiecarui portret sau gasiti un singur titlu pentru ambele portrete.

1
pot sa schimb forma de ex sifonat sifonate??
da
ai reusit sal faci?
da imediat
bn bn

Răspunsuri

2014-03-09T11:26:20+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Matei este un baiat linistit ambitios si intelegator.El este ingrijit si poarta intotdeauna haine curate .De fiecare data ii ajuta pe colegii sai la teme si le vorbeste bland.
Ion este un baiat cu nnasul carn,parul ciufulit , sprincene arcuite si ochi mari si negri .El este dezordonat neglijent si bataus.Se imbraca cu haine sifonate si nu este respectuos.Nu isi rezolva niciodata temele si este nerabdator pana la pauza.

titluri :la Matei-UN ELEV MODEL
la Ion -UN ELEV NEGLIJENT
30 4 30