Răspunsuri

2014-11-14T19:10:37+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
În opinia mea ,fiecare om are o personalitate dublă. În primul rând este vorba despre două fenomene ,cel de realitate și cel de aparență,adică despre ceea ce este fiecare raportat la cum vrea să pară,să fie perceput,adică la imaginea pe care dorește să o creeze în jurul său.
În al doilea rând ,cred că omul , prin complexitatea lui dorește permanent să se creeze ,să surprindă ,uneori chiar să șocheze.
Cred că acest lucru face parte dintr-o moștenire ancestrală ,canalizată prin educația familială dar și prin educația socială .
În concluzie,ființa umană este permanent supusă unor influențe din mediul intern dar și din cel extern ,motiv pentru care el încearcă să se modeleze ,sau să se remodeleze după anumite criterii considerate pentru o anumită perioadă istoric absolut necesare pentru reușita în viață.
25 3 25