Răspunsuri

2014-11-14T09:56:18+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Este o zi deosebita de vara!Eu randunica ma aflu in cuibul meu asteptandu-mi cu duiosie venirea fiintelor mele pe care as regreta daca ar pati ceva!
   Merg sa caut ceva pentru randunicile mele care sa fie comod.....Plecaram in vazduh,ce imi place mie,o relaxare a aripilor mele!Am gasit ceva rosu in jos,merg sa vad ce este!Spre uimirea mea era o bucata de haina a unui copil sau adult in care sub ea erau cateva vrabiute!Eu fiindca avea copii acasa ei luasem cu mine!
   Cand am ajuns acasa nu mai erau randunicile mele in cuib!Plec ingrijorata sa-le caut!O barza trecand pe langa mine ma intrebat ce am patit,i-am zis povestea !Dansul ma putut ajuta zicandu-mi ca uliul avea cinci vraiute in gheare!M-am grabit repede acolo si i-am vazut pe copii mei singuri in cuibul uliului!
Luindu-i repede am plecat spre casa!
   Asa poate fi o mama, chiar daca e pasare!Au aceiasi inima!
Sfarsit!
2 1 2