Răspunsuri

2014-11-14T04:22:36+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
       Dupa parerea mea practicarea unui sport este foarte importanta in viata oricui si in acest sens voi aduce o serie de argumente.
       In primul rand sportul inseamna sanatate. S-a dovedit stiintific ca persoale active imbatranesc mai fumos si mai sanatos. In tarile occidentale este chiar o moda, pretutindeni vezi oameni facand miscare. Nimeni nu te obliga sa faci un sport de performanta, mai ales ca nu noata lumea are inclinatii spre asa ceva. Dar, dupa parerea mea ar trebui ca macar din cand in cand sa evitam mijloacele de transport si sa mergem pe jos. Apoi, am putea sa mergem la scoala sau la munca cu bicicletele.
       In al doilea rand sportul ne dezvolta armonios. Cu atatea ispite in jurul nostru uitam sa mai mancam sanatos si fara sa ne dam seama se pot acumula kilogramele in plus. Cu putina miscare arderile ar fi mai rapide si am evita aceste neplaceri.
       In concluzie toata lumea ar trebui sa practice un sport.
2 2 2