Răspunsuri

2014-03-08T22:15:15+02:00
Eu, am ştiut cum arată mama incă dinainte să mă nască. Sufletul meu era în ceruri şi se plimba printr-o galerie cu portrete de mame. Când am ajuns în dreptul portretului mamei mele am ştiut clar că acela este deoarece pot fi decât copilul ei şi al nimeni altcuiva, acea senzaţie de siguranţă pe care mi-o transmitea acel portret era asemănător cu siguranţa pe care ne-o oferă mama şi tocmai de aceea m-am simţit legată de el.
As putea spune ca mama este un inger trimis din cer pentru a ma ajuta sa trec mai usor peste greutatile vietii, fiindu-mi alaturi atunci cand am nevoie de sprijin. 
Ii promit ca atunci cand voi deveni o persoana adulta, iar ea va imbatrani, o voi rasplati pentru tot ce a facut si face pentru mine. 
O voi iubi, o voi asculta, o voi respecta mereu si ii doresc multa sanatate, fericire, pace sufleteasca, liniste, viata lunga si tot ce exista mai bun pe lume!


1 5 1
2014-03-08T22:24:46+02:00
                                                 Ziua Mamei

De ziua mamei, pe data de 8 martie am vrut sa ii fac o surpriza mamei mele. Am mers la magazinul cu cele mai frumoase si speciale cadouri pentru o mama. Dupa foarte mult timp de gandire i-am cumparat mamei un trandafir rosu ca scanteile focului si o ciocolata ca sa ii indulcesc ziua. Am platit vanzatorului si m-am dus acasa cu cadourile. Cand am ajuns acasa am intrat inauntru si am pus cadourile pe birou, in camera mamei mele si i-am lasat un biletel pe care scria "Cu toata inima vreau sa iti spun, draga mama, ca esti tot ce am mai scump pe aceasta lume si vreau sa raman cu tine toata viata mea. La multi ani, nu uita ca te iubesc cum nimeni altcineva nu mai iubeste!". Cand mama a intrat in camera si a vazut a varsat o lacrima de fericire, iar eu am fugit in bratele ei si am sarutat-o pe frunte. Darul mamei a fost foarte special!