Un călător parcurge în prima zi 186 km,în a doua zi parcurge cu 44 km mai mult,iar în următoarele trei zile parcurge la un loc cât dublul distanței parcurse în primele două zile.Câți kilometri a parcurs în total?

2

Răspunsuri

2014-11-13T19:37:50+02:00
Rezolvare:
1.186+44=230 km a doua zi
2.230x2=460 km a 3 zi
3.186+230+460=876 km in total
 Rasouns: 876 km in total.
2 5 2
Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-13T19:44:28+02:00
186+44=230 km a doua zi
230+186=416 km prima si a doua zi
416*2=832 km urmatoarele 3 zile
186+230+832=1248 km in total 
SPER CA A FOST DE AJUTOR
4 5 4