Va rog sa ma ajutati cu problema
Un automobilis a parcurs intr-o zi 164 de kilometri , in a doua zi o distanta de 2 ori mai mare , iar in a treia zi o distanta de 3 ori mai mare decat in prima zi .
Cati kilometri a parcurs in total ?
Dar va rog sa faceti cu intrebari si calcule .

2

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-13T19:03:29+02:00
 CATI KM A PARCURS A DOUA ZI?..164*2=328KM                                                  CATI KM A PARCURS A TREIA ZI?   164*3=492 KM                                       CATI KM A PARCURS IN TOTAL?   164+328+492=984KM
2014-11-13T19:16:10+02:00
164*2=328
164*3= 492
492+328= 820