Răspunsuri

2014-03-08T19:15:35+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
A) f(-3)=-3m+3m+1=1
b) f(1)·f(2)-30=0⇒(4m+1)(5m+1)-30=0⇒
20m²+9m-29=0
Aceasta ecuatie se poate rezolva cu formula de rezolvare a ecuatiei de gradul II, daca ati facut-o la scoala, sau asa:
20(m²-1)+9(m-1)=0
20(m-1)(m+1)+9(m-1)=0
(m-1)(20m+29)=0 si pentru ca un produs este egal cu 0 doar daca unul din factori este o, avem posibilitățile:
m-1=0⇒m=1
20m+29=0⇒m=-29/20


Pai trebuia sa calculezi f( -3)..
Tu in enunt ai scris f(-3) doar la punctul a) si l-am calculat. Vezi ca semnul - l-am adaugat acum, dar era calculat corect. La punctul b) nu ai asa ceva.
Am scris bine...nu am gresit nimic..
Atunci răspunsul este cel de sus. Si este corect.
M-am uitat in culegere la raspunsuri si scria cum ti-am spus eu.Si acolo nu prea sunt greseli de tipar ...