Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-13T17:55:45+02:00
118+(118*2)=118+238=354 pagini a citit                                                                 460-354=106 pagini iau mai ramas de citit

11 4 11
2014-11-13T17:56:01+02:00
118 * 2 = 236 pag. a citit a 2-a zi
236 + 118 = 354 pag. a citit in total
460 - 354 = 46 pag. mai are de citit
2.
[6 * (803 - 524) + 79] * 3 = 
[6 * 279 + 79] * 3 =
(1674 + 79) * 3 =
1753 * 3 = 
5259
Comentariul a fost şters
n-ai pt. ce, ai si ex. 2 rezolvat nu numai problema!!!!!!!!!!!!!!!
Comentariul a fost şters
ce onoare!