Buna. am nevoie de o compunere narativa cu titlul In lumea jucariilor. Sper sa fie buna, caci dau multe puncte.

1
Peste tot jucarii. Toate imi zambesc bland. Nu-mi aminteam cum am ajuns in mijlocul lor. Stiam doar un singur lucru: fiecare jucarie imi apartinea. Insa am zarit o jucarie trista. Nu intelegeam de ce. Era prima mea jucarie. Imi aminteam, desio cam vag, cand am primit-o. Era ziua mea. Mama a facut mari eforturi sa-mi ia aceasta jucarie pentru ca costa mult peste salariul mic al mamei. M-am jucat mult cu ea dupa care... Gandul mi se opri. Fu oprit de un altul. Imi dadusem seama de ce jucaria era
Imi dadusem seama de ce jucaria era trista. Nu ma mai jucasem cu ea de mai bine de patru ani. Dar, m-am apropiat rusinata si sfioasa de ea. Vazand ca vreau sa ma joc cu ea, imi sari in brate. Era fericita. Eu eram tare uimita. "Cum de ea poate sa ma ierte?" Dar mi-am dat seama ca nimic nu era imposibil. Acu mtoate jucariile, fara a uita fie si una, imi zambeau. Incepusem sa ma joc cu fiecare. Erau tare fericite. Ele imi vorbeau. Vorbeau atat de frumos si corect, incat am ramas placut surprinsa.
Jucariile mele erau cele mai frumoase existente. Eram foarte fericita ca in sfarsit puteam sa vorbesc cu ele. Una imi vorbii intr-un mod mai special, strigandu-ma pe nume: "Maria, Maria"
Brusc, am deschis ochii. Vazui in fata mea chipul bland al mamei. Acum totul se limpezea. Mi-am dat seama c-a fost doar un vis. In ciuda faptului ca era ireal, eu l-m luat foarte in serios. Am inceput sa ma joc cu toate jucariile, neomitand niciuna.
Mi-au mai aparut in vis jucariile, toate multumindu-mi si zambind.
Eram multumita de mine. Am facut fericita o parte din sufletul meu.

Răspunsuri

2014-11-13T17:55:51+02:00
  Lumea jucariilor e cea mai frumoasa.
  Papusa Barbie e sefa, sau cum ii zic jucariile "Miss Diva"
  Ea face regulile. Nimeni nu i se impotriveste.
  Era o frumoasa zi de iarna. Marcel, propietarul jucariilor, a plecat impreuna cu familia lui la bunici, pentru ca era vacanta de Craciun si era liber.
  Jucariile se hotarasera sa dea o petrecere, fiind singure acasa.
  Au stins luminile si au pus un glob disco, cada din baie au transformat-o in piscina si au adus boxe pentru muzica.
  S-au pus pe distrat.
 Cam pe la ora 20:59 se auzira zgomote  din horn. Mos Craciun cobora cu cadourile. Papusile si-au dat seama si au strans toate lucrurile, apoi s-au prefacut ca dorm. Mos Craciun a pus cadourile fiecarei jucarii sub brad si a plecat.
  Jucariile s-au bucurat nespus de cele primite.
  Peste 2 zile Marcel s-a intors. Avea noi jucarii. Le-a pus langa cele veghi
  Pentru ca ziua urmatoare mergea la scoala, si-a pus cartile in ghiozdan si s-a culcat dupa ce s-a jucat cateva ore cu ele.
  Ce bine e in lumea jucariilor!
6 4 6