Răspunsuri

2014-11-13T17:02:55+02:00
Vand papuci cu talma buna , culoare neagra talpa rezistenta ! Prerul este foarte bun 750 ron , doar aici ii poti gasi , vei fi incantat de ei ! Sunati la numarul de telefon 0033456788990 pentru mai multe informati ! strada florilor dej nr 34 ! va asteptam cu drag
sper sa-ti fie de ajutor
Mersi! Dar mi-ar trebuii cu circ,conert,festival..Dar Mersi oricum! :*
2014-11-13T17:04:45+02:00
Ciocolata Heidi

Fina, dulce si gustoasa, ciocolata Heidi vine in intampinarea gusturilor dumneavoastra, cu nobilul scop de a va incanta papilele gustative si de a va genera o bucatica de fericire. Cu o mare varietate de arome, ciocolata Heidi are un continut mare de cacao incepand de la 71% pana la 85% la ciocolata neagra, bogata in antioxidanti si recomandata in diete pentru numeroasele sale proprietati, printre care si fapul ca aduce un aport de energie necesar pentru fiecare zi.
Incercat si nu veti regreta!
Heidi, ciocolata pentru suflet...
Multumesc Mult!
daca iti trebuie cu circ, poti prezenta o mare varietate de animale si rase exotice , si poti enumera cateva(papagal, elefant, girafa, antilopa, boa, anaconda...etc), sau la festival enumeri marii artisti care vor veni (ex Rihanna, Eminem, ma rog...gasesti tu artisti...) iar la sfarsit spui ca nenumarati critici au declarat ca show-ul este unul excelent si merita vizionat mereu...Sau ca fiecare persoana care a mai vazut show-ul, au fost incantati si ar mai dori sa il vada o data...
Mai poti spune ca organizatorii promit o seara/niste momente speciale, de neuitat, pline de suspans/amuzament etc. De asemenea, poti mentiona ca show-ul se afla la a 10-a(sau, in fine, un numar mare, ca sa se vada ca organizatorii sunt seriosi, si ca se tine in fiecare an), si promite, ca de fiecare data, o prestatie si mai specaculoasa decat cea anterioara, cu noi actiuni si imagini/cantece/dresaje inedite.
Mai poti sa spui, tot pntru reclama, ca este o premiera (prima data in istoria circului cand o girafa va trece printr-un cerc/ prima prestatie din lume a noului artist/ cea mai noua piesa a artistului etc), Iar ca incheiere, poti termina reclama cu un calduos ,,Va asteptam cu drag!" sau ,,Veniti si nu veti regreta!"...Succes!
Cu placere!