Răspunsuri

2014-11-13T16:43:42+02:00
115 + 28 = 143 garoafe
115 - 17 = 98 trabdafiri
115 + 143 + 98 = 356 total flori
2014-11-13T16:48:26+02:00
115+28=143(garoafe);115-17=98(trandafiri);115+143+98=356(flori)
 Cu placere!!