La un deozit se aflau 60000 kg de zahar.intr-o zi s-au trimis spre vanzare 287 de saci a cate 45 kg de zahar,iar a doua zi o cantitate cu 4516 kg mai mare.
ce cantitate de zahar a ramas in deposit?

1

Răspunsuri

2014-11-13T16:29:31+02:00
60000 kg

287 saci a cate 45 kg 

287*45 = 12915 kg zahar - prima zi

12915+4516 = 14431 kg zahar - a 2 a zi

Total zahar = 14431 + 12915 = 27346

In depozit au ramas 60000 - 27346 = 32654 kg zahar.

Sper ca ai inteles cum se face. Succes !

3 4 3