Răspunsuri

2014-11-13T15:01:37+02:00
1- a
 2-a+25
3-a+50
4-a+75

1+2+3+4+ rezulta
4a+150=310
4a=310-150=160
a=160/4=40

1-40 km
2- 65 km
3-90
4-115


Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-13T15:03:19+02:00
Notam prima zi=a             
          a doua zi=b
        a treia zi=c
   a patra zi =d
si avem;    b=a+25
c=25+b=25+25+a=50+a
d=25+c=25+50+a=75+a
a+b+c+d=310
a+25+a+50+a+75+a=310
4a=310-150
4a=160 =>a=160/4      a=40
b=25+40=65                b=65
c=50+40=90                 c=90
d=75+40=115                d=115
proba;
40+65+90+115=310