Răspunsuri

2014-11-13T15:16:01+02:00
(3-2*rad6+2+1-2(3-rad6)*(rad12+rad8)=
(2(3-rad6)-2(3-rad6)*(rad12+rad18)=0*(rad12+rad8)=0
nu este bine trebuie sa ne dea 4 cum scrie al raspuns
hmmm...ai pierdut un termen pe drum si de aici rezultatul eronat
Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-13T15:17:28+02:00
Pntru paranteza
 ( \sqrt{3} - \sqrt{2}+1 )^{2} folosim formula pentru
 ( a - b+c )^{2} = a^{2} + b^{2} + c^{2} + 2*a*b + 2*a*c + 2*b*c si obtinem:
(3+2+1-2* \sqrt{6} + 2* \sqrt{3} - 2* \sqrt{2} -6 + 2* \sqrt{6} )*(2* \sqrt{3} + 2* \sqrt{2} )=

=(2* \sqrt{3} - 2* \sqrt{2} )*(2* \sqrt{3} + 2* \sqrt{2} ) =

=2*( \sqrt{3} -  \sqrt{2}) )*2* (\sqrt{3} +  \sqrt{2}) =
=4*(3-2)=4*1=4









daa am inteels :)
cu placere! si alta data :)
AM PUS PROBLEMA LA GEOMETRIE , MA AJUTATI?
astept geometria, dar va trebui sa inchid in 10 min, deci daca este urgent pt tine, te rog sa te grabesti cu postarea
aha. am primit-o, scuze...