Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-01-09T21:43:41+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Uite niste idei :

     O zi fara curent electric ar fi o zi moarta.Activitatile zilnice pecare le-ar face orice om sunt legate in general de curent.Cu trecerea anilor noi am devenit din ce in ce mai dependenti de energia electrica incat nu mai putem sa ne inchipuim o zi fara curent.      Gandeste-te daca ai poarta de la casa cu deschidere automata de la telecomanda, ce ai face daca nu ai avea curent?   Nu am avea acces la televizoare si la calculatoare.Multe aparate ardeveni imposibil de folosit. Nu ne-am mai putea pune telefoanele la incarcat si nu am putea sa facem alte lucruri cu care noi ne-am obisnuit sa le facem in mod regulat. Mijloacele de transport pe cale electrica nu ar functiona.Tot orasul ar fi dat peste cap.
  Dupa scoala  te intorci acasa obosit si vrei sa te relaxezi putin sa zicem la TV sau sa asculti niste muzica, lucru care din pacate nu-l poti face. La sfarsitul zilei ar trebui sa-ti pui hainele la spalat dar nici aceasta nu e o optiune. Tot ce poti sa faci e sa te pui la culcare si sa speri ca in urmatoarea zi lucrurile vor reveni la normal.
34 4 34