Răspunsuri

2014-11-12T19:31:25+02:00
34(4+6)=34+10=
           = 44
      sau 

36(3+4)=36+7=43
       sau
43(6+3)=43+9=52
        sau
46(6+3)=46+9=56
    sau
63(4+3)=63+7=70
2014-11-12T19:36:57+02:00
Alina are 3 bomboane , Irina are 4 bomboane iar Maria are de 6 ori mai multe decat Alina si Irina la un loc . 
  Cate bomboane are Maria ?
      6x(3+4)=6x7=42

3x(6+4)=3x10=30
6x(3+4)=6x7=42
4x(6+3)=4x9=36



5 4 5