Răspunsuri

2014-11-12T19:16:42+02:00
59x2=118  trebuie inmultit de doua ori ca paginile au 2 file
2014-11-12T19:17:32+02:00
1->9=9 pagini;9 cifre
59-9=50(cifre la paginile cu 2 cifre)
50:2=25(pagini de 2 cifre)
9+25=34(pagini are revista)
Incepand cu pagina nr 10 si până la nr 24 sunt 25 de numere a cate 2 cifre ( 2 ori 25 = 50) ceea ce inseamnă că eu am ajuns să număr până la 24.
Felicitări Kiki2. Propun ca punctajul să meargă la ea (el).
deci,tu vrei ca punctajul sa mearga la mine sau la Roxanagabriela1?
La Kiki2
multumesc,Wuky!!