Răspunsuri

2014-11-12T19:13:19+02:00
Elefantul este un mamifer mare din familia Elephantidae, ordinul Proboscidea. Fac parte din categoria celor mai mari animale patrupede terestre, care la naștere cântăresc 100 kg. Perioada de gestație durează 20 - 22 de luni.Cel mai în vârstă animal în captivitate a avut 86 de ani și a trăit în Taipei, Taiwan. Greutatea medie a unui elefant este de 2-5 tone, atingând o înălțime de 4 m. Recordul l-a atins un mascul din Damaraland, Namibia (1978) care a avut 4,21 m înălțime și o lungime de 10,39 m.Colții de fildeș ai elefanților sunt foarte valoroși, fapt care a determinat ca populația de elefanți să fie în continuă scădere din cauza braconajului intens.Aproximativ 100.000 de elefanți au fost uciși de braconieri în perioada 2011-2014, în regiunea centrală a Africii.[1] Astfel, populația de elefanți a scăzut cu 64% doar în ultima decadă.
http://www.e-referate.ro/referate/Elefantul2006-11-09.html
Draga Adriana esti sigura a nu ai dat copy si paste aici?
2014-11-12T19:19:59+02:00
Elefantul . Elefantul este o creatura foarte puternica,ierbivoara. Elefantul este o creatura buna , dar daca o provoci ea te va ataca. Elefantul are o greutate colosala de 2-5 tone . Un elefant are 4,12 m latime si o lungime de 10,39 m .Elefantul poate consuma pana la 22 de kg de iarba pe zi