Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-12T18:36:25+02:00
1. cati copii participa?
38x5=190 copii
2.cati adulti particia?
5x46=230 adulti
3.cati participanti sunt?
190+230=420 part
11 4 11
2014-11-12T19:44:18+02:00
38*5=190 copii
5*46=230 adulti
190+230=420 in total

4 5 4