Răspunsuri

2014-11-12T14:09:19+02:00
52   saptamani   are  anul
48x7=336 zile
cate zile are un an?
365
si 366 in an bisect inteligentule -.-
365-336=29zile,366-336=30 zile,4 saptamani+48=52 saptamani
2014-11-12T14:10:01+02:00
48 de sapt

Sper ca te-am ajutat
:)