Alcatuiti o compunere cu sfarsit dat.
sfarsitul este:
Mihaela era tare fericita. Simtea dragostea bunicilor ei dragi. Intotdeauna va reveni cu nerabdare la ei.
Compunerea trebuie sa fie de vro 8 randuri, sa aiba expresii frumoase si sa povestiti in dea ca mihaela isi ajuta bunicii la culesul porumbului.
Va rog mult pana la 4 trebuie sa termin temele si am multe rau va rog ajutati-ma. La 4 trebuie sa plec la doctor va rog mult si ma-s bucura daca ma-r ajuta cineva in momentele astea. va rog mult din sufle. Va iubesc mult ajutati-ma!!!!!!!!!!!!

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-12T13:56:55+02:00
        Mihaela era o fata simpla cu umilinta si iubire fata de cei dragi.Ii iubea foarte mult pe bunicii ei care,din pacate,locuiau foarte departe...II era tare dor de ei...
        Intr-o zi,a decis sa ii viziteze impreuna cu parintii sai.Pe drum povestea cu parintii ei despre cat de mult ii iubea pe bunici si cat de fericita era.Fetita cu obraji imbujorati,cu buze ca petalele de trandafir i ochi inlacrimati care straluceau ca si stelele pe cerul intunecat a ajuns la bunici.I-a imbratisat cu caldura si iubire,au povestit,iar spre seara i-a ajutat la culesul porumbului copt si gustos.A trecut o saptamana iar ea trebuia sa se intoarca.
         Mihaela era tare fericita.Simtea dragostea bunicilor ei dragi.Intodeauna va reveni cu nerabdare la ei.

Daca e prea lunga,mai scoti si tu din ea cateva porcarii,succes maine la scoala :* !26 4 26
multumesc mult ! deci pana acum nu am mai simtit asa sa spun cuiva multumesc iti multumesc din suflet
poti sa ma mai ajuti la ceva mic
da
hai la mesaje si vb acolo...
ma ajuti