Răspunsuri

2014-03-07T09:23:04+02:00
1 pe 2+3pe 4cu 2,1 pe3+5pe6cu 5,2pe3+7pe9cu 7,2pe5+7pe15 cu3  5pe6+1p12cu 8
1 5 1
Cel mai inteligent răspuns!
2014-03-07T10:33:23+02:00
Deci avem asa  1 pe 2+3 pe 4= amplifici pe 1 pe 2 cu 2 =2 pe 4 + 3 pe 4
                       1 pe 3+5 pe 6=amplifici pe 1 pe 3 cu 2=2 pe 6+5 pe 6
                       2 pe 3+7 pe 9=amplifici pe 2 pe 3 cu 3=6 supra 9+7 supra 9
      2 pe 5 + 7 pe 15=amplifici pe 2 pe 5 cu 3=6 supra15 +7 supra 15
                        5 pe 6 + 1 pe 12= amplifici cu 2 pe 5 pe 6 cu = 10 pe 12 + 1 pe 12


(supra sau pe inseamna acelasi lucru)
1 5 1