Intr-un depozit se aflau 13547 kg cartofi si au mai fost adusi prma data 8305 kg si a doua oara cu 1079 kg mai putin.Din depozit s-su vandut 97 saci de cate 45 kg de cartofi fiecare si 39 saci de cate 60 kg fiecare.Ce cantitate a ramas in depozit?

1

Răspunsuri

2014-11-12T14:00:22+02:00
8305-1079=7226 kg au fost adusi a  2-a oara
13547+8305+7226 = 29078 kg in total
97 x 45 =4365 kg
60 x39 = 2340 kg
4365+2340=6705 kg au fost vanduri
29078-6705=22373 kg
35 4 35