Buna. Am si eu nevoie de o compunere in care sa fie prezentata o intamplare.Textul trebuie sa fie o naratiune si intamplarea sa te tina putin in suspans. Cel putin 15 randuri. Multumesc anticipat!

1
Despre ce ar trebui sa fie aceasta naratiune?
Nu prea are importanta despre ce este. Ideea e ca imi trebuie pana la 19:00 si in limba franceza :)))

Răspunsuri

2014-11-12T06:55:33+02:00
Soarele arde mai rau ca o bila de foc ,dar totusi se va lipsi cerul de soare pentru ca toamna va veni imediat la fel si scoala . Scoala este foarte buna pentru unii ,deoarece ii face mai buni in alte domenii , dar eu nu-s bun deloc la materia numita MATEMATICA . Este mai rau ca limba chineza combinata cu geometria si de acolo iese ceva ingrozitor . Cu toate acestea , am dat un test destul de greu ,dupa parerea mea . Si nota nu o sa fie spectaculoasa si nici laude nu o sa primesc peentru ca sunt sigura ca nu o sa iau o nota mare. Dar , trebuie sa astept o saptamana ... si totusi e o saptamana. Cum as putea sta asa?! Dupa o saptamana plina de fizica si altele ,care nu imi plac , in fine nota a fost groaznica. Mie rusine sa o si zic , dar fie ..un mare 6 . Nu pot sa imi imaginez de ce am luat o nota asa de mica , dar o sa invat eu mai multa algebra , dar si geometrie . Sper sa imi intre ceva la cap !
:))) nu vreau sa fiu rea,dar te-ai confesat cumva? :))) Cred ca ai si ceva probleme cu romana nu doar cu matematica :)) se scrie "mi-e"