Răspunsuri

2014-11-11T22:36:21+02:00
Vara trecută am fost la mare în staţiunea Mamaia. Într-una din zile s-au organizat pe plajă mai multe concursuri distractive pentru copii. S-au făcut două echipe cu mai mulţi copiii, printre care eram şi eu.
La primul concurs m-am aşezat într-un lighean şi am fost tras de ceilalţi copii pe nisip , douzeci de metri până când ajungeam la apă.
În timp ce coechiperul meu mă trăgea, ligheanul s-a rupt iar eu m-am rostogolit prin nisip şi toată lumea râdea de mine.
Drept pedeapsă am fost aruncaţi în apă cu un colac de salvare.

16 3 16
In sfarsit a sosit mult asteptata vacanta de primavara. Ca in fiecare an am mers impreuna cu parintii in imparatia muntiilor, la bunici.

Cand am ajuns, casuta de la poalele muntilor parca ne zambea, raul nu mai era inbolvurat, iar vantul se mai domolise. Dimineata roua, avea infatisarea unor margaritare care asteprau cu nerabdare o raza de soare pentru a se transforma in diamante stralucitoare.
cu placere :))
am povestit ce s-a intampat
bv alta data nu mai cere
  • Utilizator Brainly
2014-11-12T00:02:35+02:00
         Era vacanta de primavara. Eram fericita deoarece puteam in sfarsit lua o pauza de la atata invatat...Mi-am facut planuri in prima zi sa ies in parc cu prietenul si cu cainele.Urma sa facem o plimbare luunga, sa ne luam inghetata, sa facem poze, poate si sa ne jucam cu cainele.
         Asa am si facut. Am plecat dupa ce am luat micul de jun, pentru ca atunci de obicei era mai linistita atmosfera, nu erau multi oameni deci nu era nici galagie. L-am luat pe Otto si am plecat in centru sa ma inalnesc cu Mihnea, apoi am mers impreuna in parc.Erau  copacii plini de floricele roz, pe jos erau ghiocei...era linistitor.
          Ne-am plimbat cat ne-am plimbat, am facut si poze la ghiocei si lui Otto si ne-am asezat pe o banca. Eu cu Mihnea am decis sa ne luam la intrecere pe pista de alergare.Pe Otto l-am lasat langa banca deoarece, fiind labrador, este foarte ascultator. Am inceput sa alergam , am inconjurat partea cu brazi si cand am ajuns de unde am plecat, Otto disparuse.A fost vina mea, eu am fost toanta, nu Mihnea, nu Otto, ci eu. Am inceput sa-l strigam dar nu a raspuns. Mihnea a cautat printre brazi iar eu pe langa pista.Dupa cateva secunde , aud:
           -Gabi, l-am gasit!
           -O,doamne!Otto, obraznicule!
           Se pare ca Otto si-a gasit un nou prieten: un collie.M-am bucurat pentru el , dar cand ridic capul, surpriza!
            -Milena ??
            -Gabriela!
            -Ce coincidenta!De cand nu ne-am mai vazut! Nu am mai auzit nimic de tine!
            -Nici eu de tine!Mi-a parut foarte rau cand a trebuit sa plec, m-am gandit ca trebuie sa va las pe toti asa brusc...
            -Doamne,credeam ca nu o sa te mai intalnesc niciodata!
            -Multumeste-i lui Otto. Se pare ca el si cu Sam au legat o prietenie...
            -Poate ne reluam si noi prietenia, daca animalele noastre se inteleg, haide sa ne intalnim mai des!
            -Avem multe de discutat....
           In ziua aceea, datorita lui Otto, mi-am intalnit prietena din copilarie care s-a mutat cu 6 ani in urma si nu am mai vazut-o de atunci.Mihnea s-a uitat la noi ca o curca, nestiind cine este Milena si ce prietenie stransa am avut eu cu ea...i-am povestit totul, iar de atunci, eu si Mihnea ne intalnim cu Milena si Sam foarte des.
9 4 9