Răspunsuri

2014-03-06T21:38:11+02:00
(38+6)+(38-6)=44+32=76
am spus 36si8
Adauga la suma nr. 38 si 8 !!! Tu ai facut 38+6..
2014-03-06T21:39:46+02:00
36+8= 44
36-8=28
44+28= 72
multumesc
Vezi ca am modificat,am gresit ceva.. :3