Răspunsuri

2014-03-06T21:00:38+02:00
Aflam ce drum a parcurs in a 2-a si a3-a zi.
4 x 18 = 72 km 
Aflam ce distanta a parcurs in  prima  a doua si a treia zi
72 x 3= 216km lungimea drumului
2014-03-06T21:10:16+02:00
I 1/3din x
 rest r1=2/3din x
II 1/4 din r1
   rest 3/4 din r1=18 km
   r1=18*4/3=24 km
24km=2/3*x ⇒x=24*3/2=36 km 
verificare I 36:3=12 km, rest 36-12=24 km
              II 24:4=6km, rest 24-6=18 km