Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-11T18:00:36+02:00
A) 1 sapt = 7 zile * 24 h = 168 h
168 + 24 + 1 = 193 j
b) 24 * 3600 s = 86 400 s
2 * 3600 = 7200 s
8 * 60 = 480 s
86 400 + 7200 + 480 + 4 = 94 084 sec
c) 240s = 4 min
60 000 s = 16 h si 40 min
1h + 30min + 25 min + 4 min + 16h + 40 min = 17 h + 99 min = 18 h si 39 min
2 5 2