La un magazin au fost aduse 255 de cutii cu biscuiti . In fiecare cutie sunt cate 8 pachete cu biscuiti. A doua zi s-au adus 366 de cutii de acelasi fel .Cate pachete cu biscuiti s-au adus in cele doua zile?

2

Răspunsuri

2014-11-11T17:00:06+02:00
In prima zi: 255*8=2040 cutii
a doua zi:366*8=2928
in total s-au adus:2040+2928=4968 cutii
7 4 7
2014-11-11T19:36:14+02:00
255*8=2040
366*8=2928
2040+2928=4968 pachete cu biscuiti in ambele zile
5 4 5