La un magazin s-au adus mai multe cutiide portocale.In fiecare cutie sunt 25kg de portocale.In primul transport s-au adus 56 de lazi de acelasi fel, iar in al doilea tronsport 123 de lazi.
Aflati ce cantitate de portocale s -a adus la magazin.
Ajutatima va rog!

2

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-11T16:29:21+02:00
56 * 25 = 1400 kg primul transport
123 * 25 = 3075 kg al 2-lea trasnport
1400 + 3075 = 4475 kg
2 5 2
2014-11-11T16:32:07+02:00


56+25=81kg primul transport

123+25=158kg al doilea transport

158+81=169