La un magazin s-au adus mai multe cutii de portocale.In fiecare cuite sunt 25 kilograme de portocale. In primul transport s-au adus 56 de lazi de acelasi fel, iar in al doilea transport 123 de lazi. Aflati ce cantitate de portocale s-a adus la magazin.

2

Răspunsuri

2014-11-11T16:20:57+02:00
Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-11T16:21:28+02:00
56 * 25 = 1400 kg la primul transport
123 * 25 = 3075 kg la al 2-lea transport
1400 + 3075 = 4475 kg portocale 
1 5 1