Răspunsuri

2014-11-11T15:40:42+02:00
26x2=52-gaini
52x3=156-pui
26+52+156=234-pasari
Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-11T15:45:15+02:00
26 rate * 2=52 gaini                                                                                            52gaini*3 =156 pui                                                                                              26 rate + 52 gaini+156 pui=234 de pasari                                                             * inseamna inmultit                                                                                                                                   SPER CA TE-AM AJUTAT!!!!!!!!
1 5 1