Este ora 14. Ceasul lui Gabriel intarzie cate 5 minute la fiecare ora. Stiind ca trebuie sa prinda trenul de la ora 21 si ca pana la gara merge 30 de minute, inseamna ca Gabriel trebuie sa plece de acasa la ora:
a) 19:50
b) 19:55
c)19:45

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-11T13:46:54+02:00
21-14=7h pina la venirea trenului
7x5=35min intirziereare ceasul laora 21
35min+30min=60.05min=1hsi05min
21-1h=20
ora20-0.5min=19.55